Politica de confidențialitate

A. Datele cu caracter personal colectate de 24 DIN 24 PARBRIZE AUTO SERVICE SRL

Pe lângă procesările legate de trafic și securitate, mai procesăm și următoarele informații, unde utilizatorul își oferă în mod special consimțământul pentru prelucrarea datelor:

  • În scopul achiziționării de produse, datele oferite pentru comanda și facturare precum (nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, adresă facturare, adresă livrare, dacă este cazul date de identificare societate ), pe care le păstrăm în sistemul informatic financiar sau sistemul de gestionare al comenzilor, conform cerințelor codului fiscal în vigoare.
  • În scopul emiterii rapoartelor de marketing și performanță din cadrul companiei putem colecta prin intermediul partenerilor de trafic și reclamă (ex. Google Analytics, Google ADS, Facebook Ads) adresă IP, locația, sexul, vârsta aproximativă sau alte date legate de preferințele utilizatorilor.

B. Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate în București, România îndeplinind cele mai stricte criterii de securitate. Datele se pot regăsi și în format fizic sau pe alte spații de stocare la adresa punctului de lucru sau a sediului social din București, România.

C. Cât timp procesăm datele personale? Datele utilizatorilor sunt procesate pe toată durata necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate, așa cum a fost informat utilizatorul în momentul în care a oferit aceste date. În plus, unele informații (precum datele necesare în sistemul informatic financiar) sunt păstrate pe toată durata necesară pentru a respecta obligațiile legale în vigoare.

D. Cât timp stocăm datele ? Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi.

Scroll to Top
Call Now Button
×